Om mig

Jag är en mångsidig person med många års erfarenhet av mentala justeringar och förbättringar i tankesätt hos människor.

Min första utbildning är maskiningenjör och det har jag jobbat med i 18 år. Över tid så har jag mött många människor både jobbmässigt och privat och det slutar väldigt ofta med personliga samtal.

Psykologi och KBT (Kognitiv Beteende Terapi) har jag många års erfarenhet av både pga eget behov och i studiesyfte och dessa har varit en del av mitt liv i 25 år.

Rent privat bor jag med mina barn och vår fina katt, Simba. Sonen är född -07 och är duktig på datorer. Dottern är född -04 och är i dagsläget alltså tonåring med allt vad det innebär. Hon är en fantastisk tjej med ADHD och Atypisk autism.

Tack vare att vi fick den diagnosen och att ADHD är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning/tillgång i hjärnan har jag även studerat ämnet ADHD och gått kurser för att få bättre förståelse.

I min bokhylla finns det många olika böcker som handlar om hjärnan och beteendevetenskap. En del har jag läst från pärm till pärm, andra har jag skummat eller ögnat genom. En del handlar även om hälsa och fysisk träning. Ta del av mitt bibliotek

Mötena med mig kommer innebära mental träning av hjärnan och förändring i ohälsosamma/destruktiva tankemönster.

Tack vare min ingenjörsutbildning och all erfarenhet som teknisk ingenjör och mitt samtida genuina intresse för hjärnan, mental hälsa och dess beteendeskapande mönster, har jag utvecklat ett eget unikt sätt att komma tillrätta med mental problematik. Som komplettering till min egen utveckling har gått kurser som gjort mig behörig som Livscoach, stresscoach och relationscoach.

Jag ser fram emot att träffa dig.

Utbildning (teori och praktik), Certifikat och Diplom är i enlighet med ICF:s normer och riktlinjer

Läs mer om ICF här

Det som står på denna hemsida är sprunget ur mina egna upplevelser av hur vi fungerar som människor. Med den långa livserfarenhet och de utbildningar jag har kommer jag i vårt samarbete att göra allt för att hjälpa dig.