Relationer

Eftersom livet handlar om att utvecklas både i den egna personen men även i samhörighet med andra så är det oerhört viktigt hur vi hanterar våra olika relationer. Det är lätt att peka på andras brister och hur andra får oss att må, eller inte må, men det är inte lika lätt att se vilka vi själva behöver vara för att nå den känslan vi är ute efter.

Vi behöver inse att den enda vi någonsin kommer kunna ändra på är oss själva. I denna förändring kommer människor i din närhet antingen växa med dig eller du växa ifrån dem. Utveckling kan gör ont, som en knopp som brister, men den är alltid på väg mot något bättre. Något varmare och starkare, för dig.

Alla är vi innerst inne ute efter samma sak i våra relationer – förståelse, känna samhörighet och att älska och älskas villkorslöst av de i vår närhet. Det sägs att vi blir som de fem närmaste personerna vi umgås med, och min erfarenhet säger att det är så. Är du med de fem personerna som upplyfter dig i ditt liv, eller behöver du avsluta vissa relationer? Blir du den bästa versionen av dig själv i dessa relationer eller gör du saker som du inte alls vill? Känner du lugn och harmoni, eller har ni vuxit ifrån varandra? Pratar ni inte längre samma språk?

Det kan vara svårt och skrämmande att bryta med släkt, vänner och en partner, men är ibland nödvändigt för din egen utveckling och att du står upp för den du vill vara.

En sak som är säker är att när vi är i vår rätta energi och är nöjda med vilka vi är och står upp för det, så kommer de rätta relationerna av sig själv, även om det kan ta lite tid. Du kommer känna en enorm harmoni och frihetskänsla som kommer förändra ditt liv.

Jag erbjuder min coachning-metodik även för relationer. Ni kommer få med er verktyg och några ordentliga aha-upplevelser när ni förstår varför personer beter sig som de gör och hur du som egen person kan påverka relationen långt mer än du anar.

Kärlekens 5 språk – vilket resultat får du?

Våra anknytningsmönster

Manligt och kvinnligt – generalisering och tolkning med sunt förnuft (under redigering)

Om du eller ni är i behov av den här typen av mental relationsutveckling så är ni varmt välkomna att kontakta mig