Om mig & Kontakt

Varför anlita just mig?!

Jag tror på att vi människor mår som bäst när vi sammanför hjärna, hjärta, kropp och själ. Beroende på vem vi är så kan i gå tillväga på lite olika sätt för att uppnå detta. I och med att vi är olika och behöver olika saker just nu för att komma i harmoni, så blir det också så att vi fokuserar från olika håll. Vissa fokuserar mer på det fysiska genom att se över kosten och träningen, andra fokuserar mer på den mentala biten genom t.ex. att meditera och hitta meningen med livet. Dock är det helheten som är viktig för att komma i balans. Alla som inte mediterar, skulle behöva det. Det är ett bra sätt att landa i sig själv och vara här och nu. Andra mediterar redan, men tränar inte. Då behöver kroppen träning. En del har inte hittat meningen med livet och har svårt med inspirationen (motivationen), då behöver man jobba mentalt för att komma framåt. Somliga gör allt det är men har inte en näringsrik kost, då är det den vi behöver se över.

Jag tror på att om vi sammanför meningen med livet, bra kost, träning, meditation och avslappning så maximerar vi vårt välbefinnande och därmed resten av sitt liv, som också troligen då utökas med flera år.

Jag kan hjälpa dig att hitta meningen med just ditt liv men också hjälpa dig med motivation gällande dina nya vanor, t.ex. kost och träning. Tillsammans hjälper vi dig att hitta den bästa versionen av dig själv.

Mer om mig här

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Godkänn

                                                                             

  Mobil: 070 – 248 33 56

  Mail: manniska.nu@gmail.com